Actualitat

Vine al Paupaterres, el 24è Festival Musical d’estiu de Ponent

29/06/2022 0:00:00

Els dies 7, 8, i 9 de juliol se celebra a Tàrrega el Festival de música Paupaterres amb una programació orientada a tots els públics. Les actuacions es fusionen amb disciplines com el circ, l’artesania i la gastronomia, fent del festival un esdeveniment únic i referent a ponent!

S’hi presenten projectes d’una gran varietat artística i estilística com pop-rock, rap’n’trap, folk o ska. A més a més, les activitats, dirigides a grans i petits, són gratuïtes a primera hora del festival i el pagament comença a partir de les 23 h.

Són més de 10.000 persones les que assisteixen cada any al festival Paupaterres i, això voldrà dir alguna cosa, oi?

Què mou al Paupaterres?

Des dels seus inicis el Paupaterres ha tingut l’objectiu de donar a conèixer estils de música populars i tradicionals i esdevenir un punt de trobada en les nits d’estiu de famílies i joves perquè gaudeixin  d’aquestes propostes tant musicals com gastronòmiques i d’artesania.

En els últims anys, el festival s’ha centrat en les diferents realitats culturals, varietats de territoris i la visibilitat de tot tipus de gèneres: músiques tradicionals, electròniques, pop, reggae, salsa...i més!

Espais del festival per gaudir sense parar

1. Espai gastronòmic: a partir de les 8 del vespre les famílies i grups podreu gaudir d’un sopar a la fresca mentre escolteu les actuacions en directe.

2. Paupakids: una zona adreçada als més petits on s’hi poden fer activitats, tallers o espectacles.

3. Concerts: és l’espai més gran del festival amb escenaris dedicats a les grans actuacions.

4. Paupamarket:  amb paradetes d’artesania on trobareu tota mena d’articles especials i únics.

5. Activitats paral·leles: el municipi de Tàrrega s’omple d’activitats i música creant un ambient festiu que s’estén arreu.

Allotja’t a Cal Modest

La casa rural de Cal Modest de situa a tan sols 13 minuts amb cotxe de Tàrrega. Si vols aprofitar d’un cap de setmana complet gaudint del Paupaterres i d’un entorn natural i tranquil amb totes les intal·lacions, vine a la nostra casa rural!

Compta amb piscina, àmplia zona de jardí, allotjament per a 15 persones, zona d’hort i animals, gimnàs, camp de futbol, zona de barbacoa...

No t’ho pensis més i fes ja la teva reserva aquí!
 

Descobreix més sobre el paupaterres a www.paupaterres.cat

Casa Rural

Instal·lacions

Casa Rural

04/03/2019 0:00:00

Instal·lacions Casa Rural Cal Modest, jardí, una piscina climatitzada, camp de futbol exterior, un spa amb jacuzzi i sauna, zona d’horta, animals petits i grans, estable amb cavalls

Instal·lacions
Instal·lacions

Activitats

Casa Rural

07/03/2019 0:00:00

Activitats

Activitats
Activitats

Els teus esdeveniments d'empresa en una casa rural

Casa Rural

09/03/2019 0:00:00

Sopars d’empresa, presentacions de producte a la sala de reunions que compta amb projector, còctels al nostre jardí o bé una jornada divertida i diferent de teambuilding.

Els teus esdeveniments d'empresa en una casa rural
Els teus esdeveniments d'empresa en una casa rural

El teu casament en una casa rural

Casa Rural

10/09/2021 0:00:00

EL TEU CASAMENT EN UNA CASA RURAL

El teu casament en una casa rural
El teu casament en una casa rural

Totalment equipada

Wifi

Cafetera

Calefacció

Spa

Jardí

Parking

Barbacoa

Piscina