Actualitat

Activitat en família: Laberint del blat de moro a Castellserà

25/07/2022 0:00:00

El laberint està situat al poble de troba a Castellserà, al bell mig de les terres de Lleida i a tan sols 8 km de la casa rural de Cal Modest.

L’activitat del Laberint de blat de moro tracta d’un recorregut a l’aire lliure en què l’objectiu, com bé us podeu imaginar, és trobar la sortida entre els camps de panís.

El camp consta d’unes 3 hectàrees d’extensió i més de2 km de passadissos fets de rengleres de blat de moro, alguns sense sortida i altres que et fan tornar endarrere, creant així un complicat desafiament. Un cop t’endinsis als camps, el laberint es transformarà en un autèntic i emocionant repte a superar, ja que el blat de moro mesura 2 metres d’alçada!

Aquesta activitat es pot fer durant la temporada d’estiu i és genial per anar-hi amb família o amics i passar una estona d’allò més divertida.

En què consisteix el joc del laberint?

A més a més de trobar la sortida del recorregut, també participaràs en una gimcana que consisteix en dos jocs diferents. En alguns camins sense sortida trobaràs dos cartells. Al primer cartell hi haurà escrites unes preguntes simpàtiques sobre curiositats de la natura i els animals. Al segon cartell, hi haurà una paraula, que connectant-la amb les de la resta de cartells que trobis podràs formar una frase bonica.

La temàtica del laberint canvia any rere any fent-la així una activitat única.

Què posaràs en pràctica durant l’activitat?

1. Orientació

2. Enginy

3. Lògica

4. Perseverança

5. Memòria

6. Cooperació

Quin preu té l’entrada al laberint?                         

El preu és de 5€ (de 3 a 10 anys) i de 8€ (majors de 10 anys). Podeu fer la reserva a través de la web del laberint o trucant al 675 951 526.

Com arribar-hi des de Cal Modest?

Hauràs d’agafar la carretera C53 direcció La Fuliola/Balaguer. Després de 4 Km trobaràs la desviació al Camí de Castellserà i arribaràs al teu destí.

Seràs capaç de trobar la sortida del laberint en 1 hora?

Casa Rural

Instal·lacions

Casa Rural

04/03/2019 0:00:00

Instal·lacions Casa Rural Cal Modest, jardí, una piscina climatitzada, camp de futbol exterior, un spa amb jacuzzi i sauna, zona d’horta, animals petits i grans, estable amb cavalls

Instal·lacions
Instal·lacions

Activitats

Casa Rural

07/03/2019 0:00:00

Activitats

Activitats
Activitats

Els teus esdeveniments d'empresa en una casa rural

Casa Rural

09/03/2019 0:00:00

Sopars d’empresa, presentacions de producte a la sala de reunions que compta amb projector, còctels al nostre jardí o bé una jornada divertida i diferent de teambuilding.

Els teus esdeveniments d'empresa en una casa rural
Els teus esdeveniments d'empresa en una casa rural

El teu casament en una casa rural

Casa Rural

10/09/2021 0:00:00

EL TEU CASAMENT EN UNA CASA RURAL

El teu casament en una casa rural
El teu casament en una casa rural

Totalment equipada

Wifi

Cafetera

Calefacció

Spa

Jardí

Parking

Barbacoa

Piscina