Actualitat

7 raons per practicar el turisme rural

14/07/2022 0:00:00

El turisme rural o agroturisme, com el seu nom indica, és aquell que es desenvolupa en un entorn rural i es caracteritza per  la naturalesa, l’agricultura, formes de vida tradicionals i poca densitat de població.

Aquest tipus de turisme segueix els principis d’ecologia i sostenibilitat que busca aprofitar els recursos naturals.  Practicar el turisme rural és bo per a la salut de les persones, pels petits productors locals, per la cultura i el territori.

Els 7 beneficis del turisme rural

1. Pau i tranquil·litat

De tant en tant, és necessari desconnectar de la rutina, allunyar-se de la ciutat i gaudir de la tranquil·litat, i l’entorn natural rural pot ser una de les millors teràpies que existeixen. Gaudir de paisatges naturals, veure espectaculars postes de sol als camps, connectar amb les tradicions de la zona i conèixer els seus habitants... això és vitamina es l’estat més pur!

2. Activitats amb família i amics

L’entorn rural ofereix moltes opcions de lleure, amb rutes que val la pena conèixer i llocs que val la pena visitar. A l’entorn de Cal Modest podreu fer-hi activitats amb els més petits com per exemple visitar el laberint de blat de moro de Castellserà, o sortides amb amics com una ruta amb bicicleta als llocs d’interès dels voltants.

3. Apte per a mascotes

En la majoria dels allotjaments rurals, les mascotes són benvingudes.  Elles també podran aprofitar els avantatges del camp i l’aire lliure, i així podreu gaudir dels dies de desconnexió amb la família al complet, ningú es queda fora!

4. Gastronomia local

El turisme rural és una manera ideal per a conèixer i degustar nous plats. A més a més, s’utilitzen productes frescos de proximitat i de la terra, amb uns sabors molt difícils d’oblidar.

5. Història del lloc

Cada indret amaga la seva història i anècdotes que són interessants d’escoltar. Si veniu a Cal Modest, descobrireu la màgia dels pobles medievals de la comarca de l’Urgell com Guimerà o Nàlec.

6. Tracte personalitzat

Al tractar-se d’allotjaments més petits, el tracte en aquest tipus de turisme és més proper i personalitzat. A més a més, solen ser els mateixos propietaris o familiars qui atenen als hostes i sempre proporcionen tota mena d’informació sobre la zona com les activitats que s’hi poden dur a terme o tradicions i història del municipi.

7. Ecologia i sostenibilitat

Com hem comentat a l’inici i com es pot extreure dels punts esmentats, el turisme rural potencia la sostenibilitat del territori. Per tant, tu també estaràs contribuint amb el planeta mentre et centres només en passar-t’ho d’allò més bé.
 

Deixa’t atrapar per la màgia dels entorns rurals de Catalunya, que són molts i molt bonics de visitar. I si tries l’entorn de la casa rural de Cal Modest, nosaltres estarem encantats d’allotjar-te, aconsellar-te i per descomptat de conèixer-te!

Casa Rural

Instal·lacions

Casa Rural

04/03/2019 0:00:00

Instal·lacions Casa Rural Cal Modest, jardí, una piscina climatitzada, camp de futbol exterior, un spa amb jacuzzi i sauna, zona d’horta, animals petits i grans, estable amb cavalls

Instal·lacions
Instal·lacions

Activitats

Casa Rural

07/03/2019 0:00:00

Activitats

Activitats
Activitats

Els teus esdeveniments d'empresa en una casa rural

Casa Rural

09/03/2019 0:00:00

Sopars d’empresa, presentacions de producte a la sala de reunions que compta amb projector, còctels al nostre jardí o bé una jornada divertida i diferent de teambuilding.

Els teus esdeveniments d'empresa en una casa rural
Els teus esdeveniments d'empresa en una casa rural

El teu casament en una casa rural

Casa Rural

10/09/2021 0:00:00

EL TEU CASAMENT EN UNA CASA RURAL

El teu casament en una casa rural
El teu casament en una casa rural

Totalment equipada

Wifi

Cafetera

Calefacció

Spa

Jardí

Parking

Barbacoa

Piscina